Lurer du på noe om Alternativ Jul ?

Vi i Alternativ Jul får en del ulike henvendelser og spørsmål. Her har vi samlet de mest stilte og samla informasjonen. Finner du ikke det du lurer på? Fortvil ikke, ta kontakt med oss! 

Kan jeg ta med barnet/barna mine? 

Hos oss er både barn og voksne velkomne – vi har både mat, gaver og plass til alle. Vi har også mange spill og muligheter til å finne på aktiviteter for barna.

Alternativ Jul er et rusfritt arrangement. 

 

Koster det noe å komme? 

Nei, Alternativ Jul er helt gratis. 

 

Når serveres middagen på julaften? 

Den serveres i 17.30-tiden. Noen av gjestene våre ønsker å få med seg julegudstjenesten i Gjøvik kirke, så vi venter med servering av maten til den er ferdig.

 

 

Jeg har lyst til å komme, men det går ikke buss og jeg har ikke bil. 
Ingen problem, vi har mulighet til å hente deg og kjøre deg hjem igjen. Meld deg på via skjemaet her, send oss en e-post eller ring oss for å melde deg på og planlegge skyss. 

 

Har dere vegetarmat? 

Det har vi. Dersom du er vegetarianer eller har noen allergier vi skal ta hensyn til må du melde deg på via skjemaet her, sende oss en e-post eller ringe oss. 

 

Tar dere i mot gaver? 

Vi er veldig takknemlige for alle gaver vi får. Julegaver til gjestene våre kan leveres til oss på Ynglingen 22. og 23. desember 11.00-18.00. Eller avtal det med Ida på telefon.

 

 

Hvordan kan jeg bidra med en pengegave til Alternativ Jul? 
Alternativ Jul går rundt takket være støtte og gaver fra næringslivet og privatpersoner, og vi er veldig takknemlige for alle bidrag. Du finner oss på Vipps med nummeret #547688 og kontonummeret vårt er 20504079822

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, kan du alltids kontakte oss.

  © 2019 Alternativ Jul Gjøvik.  

  Produsert av feiler.no