top of page

Lurer du på noe om Alternativ Jul ?

Vi i Alternativ Jul får en del ulike henvendelser og spørsmål. Her har vi samlet de mest stilte og samla informasjonen. Finner du ikke det du lurer på? Fortvil ikke, bare ta kontakt med oss! 

 

Må jeg melde meg på? 

Hvis du vet at du skal er det veldig fint om du melder deg på så vi vet omtrent hvor mange vi blir. Men fortvil ikke, vi har plass til alle som ønsker og feire jul med oss!

Kan jeg ta med barnet/barna mine? 

Hos oss er både barn og voksne velkomne – vi har både mat, gaver og plass til alle. Vi har også mange spill og muligheter til å finne på aktiviteter for barna.

Alternativ Jul er et rusfritt arrangement. 

 

Koster det noe å komme? 

Nei, Alternativ Jul er helt gratis. 

 

Når serveres middagen på julaften? 

Vanligvis serveres den i 17.30-tiden. 

 

 

Jeg har lyst til å komme, men det går ikke buss og jeg har ikke bil. 
Ingen problem, vi har mulighet til å hente deg og kjøre deg hjem igjen. Meld deg på via skjemaet her på nettsiden, send oss en e-post eller ring for å melde deg på og planlegge skyss. 

Hvordan kan jeg hjelpe til? 

Både i forkant og på julaften trenger vi noen ekstra hender. Dersom du vil hjelpe til kan du melde deg her  eller ved å ta kontakt med oss. Vi blir veldig glad for all hjelp vi kan få! 

Hvordan kan jeg bidra med en pengegave til Alternativ Jul? Alternativ Jul går rundt takket være støtte og gaver fra næringslivet og privatpersoner, og vi er veldig takknemlige for alle bidrag. Du finner oss på Vipps med nummeret #547688 og kontonummeret vårt er 20504079822

Har dere vegetarmat? 

Det har vi. Dersom du er vegetarianer eller har noen allergier vi skal ta hensyn til bare opplys om det i påmeldingsskjema, e-post du sender eller når du ringer. 

 

Tar dere i mot gaver? 

Vi er veldig takknemlige for alle som vil bidra med gaver.  De siste årene har vi innført noen få retningslinjer. Vi tar i mot nye, ubrukte gaver. Aller helst vil vi pakke inn selv, dersom du har en ferdig innpakket gave må du merke den med hva den inneholder. Siste frist for levering er 22.desember. Mer informasjon om levering kommer. Kontakt oss dersom du har spørsmål. 


På grunn av kapasitet kan vi dessverre ikke ta i mot brukte ting. Men da anbefaler vi gjerne Fretex, UFF eller Ny start i Øst, vi har dessverre ikke kapasitet til å sortere gaver. 

 

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, kan du alltids kontakte oss.

bottom of page