Lurer du på noe om Alternativ Jul ?

Vi i Alternativ Jul får en del ulike henvendelser og spørsmål. Her har vi samlet de mest stilte og samla informasjonen. Finner du ikke det du lurer på? Fortvil ikke, bare ta kontakt med oss! 

 

Må jeg melde meg på? 

Ja, i 2020 må du det. På grunn av smittevern må vite hvor mange og hvem som kommer. 

Kan jeg ta med barnet/barna mine? 

Hos oss er både barn og voksne velkomne – vi har både mat, gaver og plass til alle. Vi har også mange spill og muligheter til å finne på aktiviteter for barna.

Alternativ Jul er et rusfritt arrangement. 

 

Koster det noe å komme? 

Nei, Alternativ Jul er helt gratis. 

 

Når serveres middagen på julaften? 

Vanligvis serveres den i 17.30-tiden. Grunnet korona har vi noen restriksjoner vi må følge når det kommer til antall gjester. Vi kommer derfor til å vurdere hvor mange middagsserveringer vi har litt nærmere julaften. NB: Alle påmeldte blir selvsagt kontaktet om tidspunkt i forkant av julaften. 

 

 

Jeg har lyst til å komme, men det går ikke buss og jeg har ikke bil. 
Ingen problem, vi har mulighet til å hente deg og kjøre deg hjem igjen. Meld deg på via skjemaet her, send oss en e-post eller ring oss for å melde deg på og planlegge skyss. 

Hvordan kan jeg hjelpe til? 

Både i forkant og på julaften trenger vi noen ekstra hender. Dersom du vil hjelpe til kan du melde deg her  eller ved å ta kontakt med oss. Vi blir veldig glad for all hjelp vi kan få! 

 

Har dere vegetarmat? 

Det har vi. Dersom du er vegetarianer eller har noen allergier vi skal ta hensyn til bare opplys om det i påmeldingsskjema, e-post du sender eller når du ringer. 

 

Tar dere i mot gaver? 

Vi er veldig takknemlige for alle gaver vi får. Julegaver til gjestene våre kan leveres i Fjellhallen før jul. Avtal gjerne tid med Frøydis på telefon. 

 

 

Hvordan kan jeg bidra med en pengegave til Alternativ Jul? 
Alternativ Jul går rundt takket være støtte og gaver fra næringslivet og privatpersoner, og vi er veldig takknemlige for alle bidrag. Du finner oss på Vipps med nummeret #547688 og kontonummeret vårt er 20504079822

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på her, kan du alltids kontakte oss.